Vsi Projekti - Na Enem Mestu

projekti, dokumenti, pogodbe, elektronska pošta, naloge, računi ...

DMS

Ne najdete vaših dokumentov? Imate zmedo pri izmenjavi dokumentov s sodelavci? Bi želeli imeti urejeno pogodbeno dokumentacijo? Na ta vprašanja je odgovor InteliDoc.

PM

Sledenje fazam projekta, finančno vodenje projektov, prikaz realizacije in učinkovitosti projekta, denarnega toka.

CRM

Baza kontaktov, sistem za avtomatizirano pošiljanje elektronske pošte, evidenca nalog, poslovnih dogodkov, mehkih informacij, vse to in še več.

ERP

Računi, ponudbe, naročila, skladišče, e-računi, dobavnice, vhodna pošta/računi, potrjevanje računov, skleniranje računov ... 

Novice

  • Upravljanje Znanja

    Sistem InteliDoc se lahko uporablja tudi kot sistem za upravljanje znanja v podjetju oziroma organizaciji. Sistem omogoča boljšo izmenjavo znanj in izkušenj zaposlenih v podjetju. Enostavna organizacija vsebine (zapisanega znanja) omogoča hiter dostop do želene informacije in pregleden način brskanja po bazi znanja. Uporabniki lahko informacije črpajo tudi iz Internetnih virov (uvoz dokumentov iz Interneta).
  • Vabimo nove sodelavce v Prodaji

      Vabimo nove sodelavce v Prodaji V ekipo v Kopru vabimo komercialista za prodajo strojne in programske opreme na področju informacijske tehnologije. Želimo si osebe, ki je samoiniciativna, ambiciozna, komunikativna, vztrajna in iznajdljiva. Osebo, ki ne obupa ob zavrnitvi ampak najde personaliziran pristop do potencialnih strank.
  • Video

    InteliDoc Teambox - skupinsko upravljanje z elektronskim predalom   InteliDoc Contacts je osnova za CRM sistem. V videu je predstavljena osnovna funkcionalnost aplikacije.  

Intro

60 sekund vam bo vzelo za vpogled v bistvene prednosti InteliDoc sistema.
Če vas koncept zanima nas pokličite. TAKOJ ZDAJ!

Primeri Področja Uporabe

InteliDoc uporabljajo podjetja iz različnih področjih, kot so Inženirska Podjetja, Finančna Podjetja, Trgovska Podjetja, Javne Ustanove, Pomorske Agencije in tako naprej. Prepričani smo, da je sistem primeren tudi za vaše podjetje.

IT Rešitve in Oprema

Podjetje INTELICOM d.o.o. nudi partnerjem široko paleto storitev na področju informacijske tehnologije. Zavedamo se, da le s kompleksnim poznavanjem številnih področij informacijske tehnologije lahko ponudimo partnerju najboljše rešitve in s tem zagotavljamo visok nivo storitev.

V podjetju INTELICOM d.o.o. dajemo izrecen poudarek kvaliteti priprave in izvedbe zastavljenih projektov.

oprema1.png

Želite posodobiti poslovanje? Preiti na elektronski način dela? Pokličite nas!

05-630-9158

O Podjetju

Od ustanovitve Intelicom izdeluje učinkovite visoko kvalitetne programske rešitve za širok spekter dejavnosti in področij. Naša primarna družina produktov je InteliDoc, ki omogoča podjetjem enostavno upravljanje komunikacij, dokumentacije, procesov, projektov, zajema dokumentov, upravljanja s strankami in ostale poslovne aktivnosti.

Novice

24 Oktober 2017
09 Maj 2017
15 Januar 2017
15 Januar 2017
©2019 Intelicom d.o.o.. All Rights Reserved.

Search